Val av klasströja

Förutom att välja vilket tryck ni ska ha på er klasströja behöver ni även välja vilken tröja ni ska ha. Det finns tex både t-shirt och hoodie att välja mellan. En hoodie är bra om man tänker att tröjan används när det inte är så varmt ute för då har man ingen tröja över. Och här i Sverige så är det ju inte alltid så varmt under våren och speciellt inte på kvällarna då ni kanske kommer att ha lite aktiviteter tillsammans. 

 

Förutom t-shirt eller hoodie som klasströja så ska ni även välja färg på tröjan och trycket, tryck både fram och bak samt storlekar. Vi rekommenderar att ni kommer överens om en eller två färger som passar till det tryck ni valt. Har alla olika färger så tappar det en del av gemenskapen samt att det blir väldigt rörigt i beställningarna. Titta även vad som gäller vid beställning, det kan vara så att ni måste välja en färg på trycket och då passar inte alla färger på tröja till det kanske. Hos många leverantörer kan ni leka runt med tryck i olika färger på olika färger av tröjor för att se hur det ser ut. 

 

Ska man ha tryck på både fram och bak eller endast en sida? Det finns inget rätt eller fel utan båda går alldeles utmärkt att göra. En del väljer att ha ett komiskt citat eller tryck på framsidan och klassbeteckning på baksidan där man kan signera med alla namn. Här kan det handla om vilken budget man har för sina klasströjor men även tycke och smak. Även detta kan man ha en omröstning i klassen för att alla ska få en chans att vara med och besluta kring detta.