Tryck klasströja

Det viktigaste på en klasströja är trycket. Därför kan det vara svårt att välja vad man ska ha för tryck. Och inte bara att det finns mycket att välja på så är det även många som ska vara överens om vilket tryck man ska i klassen. 

 

Många gör så att de utser en klasströjegrupp som är ansvariga för beställningen och trycket. Dessa kan antigen dem gemensamt besluta om ett tryck de gillar eller ta fram ett par förslag som hela klassen sedan får rösta på. Det senare brukar vara mer omtyckt då alla känner att de fått vara med i valet av tryck. 

Egen design

Hos en del leverantörer av klasströjor finns möjligheten att skicka in en egen design. Det finns även de som kan hjälpa dig med själva designen om du bara har en idé om vad du vill ha. Ni kanske har något som utmärker er klass och önskar ha detta på era klasströjor. Det kan vara allt från ett citat ni brukar använda till ett djur som ni associerar med er klass. Ni kanske har gått med varandra så länge så att ni gick samma förskola där ni alla gick på avdelningen ekorren. 

 

Det finns ofta någon i klassen som är extra duktigt på att teckna så fråga denne om han eller hon vill vara med i klasströjegruppen eller bara vill designa trycket om ni vill ha en egen design. 

Färdiga tryck

Har ni inte något speciellt som utmärker just er klass eller någon som känner att de kan designa ett eget tryck så finns det som tur var massor av redan färdiga tryck att välja på. 

 

Du kan hitta allt från klassiska tryck till tidsenliga skämt och provokativa tröjor. Tänk på att få med majoriteten av klassen om ni väljer ett tryck som kanske inte alla kommer att uppskatta. Vi är alla olika och om man bestämmer ett tryck utan röstning i klassen så kanske många inte vill vara med och köpa en klasströja och då tappas en del av syftet med klasströjan.